Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Our school

Kako bi ste tranformisali vaše preduzeće potreban Vam je partener. Neko ko će Vama donisiti nove i inovativne ideje. Partner koji poznaje IT sektor, i koji ima široki spektar znjanja iz te, ali i srodnih oblasti. Partner koji će raditi rame uz rame uz Vas i koji će Vam pomoći da dostignete određeni nivo uspeha.

Važno je da izaberete partnera koji će znati da spoji Vaš posao i postojeću tehnologiju. Naše preduzeće svakodnevno otkriva nove načine kako da unapredi svoje poslovanje, i svoje poslove obavlja na način koji se poklapa sa standardima velikih svetskih firmi. Svako preduzeće može da izvrši inkrementalne promene - ali ukoliko želite preduzeće koje će bii inovativno i uspešno, morate povlačiti smele poteze i donositi teške odluke. Ponosni smo što možemo da pomognemo i budemo deo vašeg razvoja.

Sa preko 700 miliona aktivnih korisnika, Facebook i Instagram predstavljaju idealno mesto na kom možete doći do velikog broja potencijalnih kupaca. Činjenica da dovodi do rasta preduzeća i većeg broja korisnika samo dovodi do velike popularnosti ovih društvenih mreža.smfinalNa ovaj način saznaćete dosta o vašim potencijalnim korisnicima. Kroz komentare ili poruke dobijate direktne povratne informacije o tome šta vaši korisnici žele. Ljudi koje prate vašu stranicu su tu zato što to žele. Društvene mreže Vam pružaju mogućnost da stvorite sliku o vašem preduzeću. Putem njih možete stupiti u direktnu komunikaciju koju ne biste mogli putem TV-a ili radija. Zato predlažemo da izradu i vođenje vaših društvenih mreža prepustite našem stručnom timu koji ima bogato marketinško iskustvo.Vaše prisustvo na društvenim mrežama nije uslovljeno samo prisustvom na stranici. Na njima možete voditi i promotivne ( reklamne ) kampanje. Na osnovu vašeg budžeta naš tim će odraditi grafički dizajn reklame i pratiti ostvarene rezultate. 

SL-tim solutions. Visoke preformanse, uspešna budućnost.

Back to top