Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Our school

Kada pokrećete posao morate uzeti u obzir veliki broj stvari, a u tim momentima facebook stranica Vam deluje kao jedna trivijalna stvar. Ali ne bi trebalo da bude. Evo nekoliko bitnih razloga zašto bi ste trebali da imate facebook stranicu i da održavanje facebook stranice prepustite stručnjacima.

 

1.Interakcija sa kupcima

Ukoliko vodite facebook stranicu gde promovišete Vaš posao imate veliku mogućnost da saznate šta zapravo vaši kupci misle o Vama. Ljudi koji lajkuju vašu stranicu su tu zato što žele da budu tu, i da vide šta im to nudite. Naše preduzeće će za Vas svakodnevno vršiti objavu slika i tekstova koji će konstantno privlačiti nove klijente.

2. CEO

Optimiziacija za pretraživače je ključni aspekt za svakoga ko želi da izgradi značajno prisustvo na facebook-u. Sve veze i poruke na stranici su indeksirane od strane pretraživača. Pravilno održavanje facebook stranice sigurno će Vam omogućiti skok na listi pretraživača.

3. Konkurencija

Jedan od najvažnijih razloga zašto bi ste trebali biti na facebook-u je zato što je Vaša konkurencija već tamo. U današnjem poslovanju ukoliko zaostajete za konkurencijom teško da će te opstati. Zato je facebook stranica i održavanje facebook stranice pravo sredstvo da se konkurencija izbaci iz posla.

4. Ušteda u novcu

Za razliku od drugih marketinških alata facebook je skoro besplatan. Jedino što morate plaćati jesu reklame, ali samo ako hoćete. Glavna stvar je da ne morate da brinete o potencijalnim kupcima, oni su već tu. 

Back to top