Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Our school

U prethodnim tekstovima pokazali smo Vam koliki značaj može imati facebook za Vas, kao i zašto bi održavanje facebook stranice trebalo da prepustite baš nama.

 U narednih nekoliko minuta možete  pročitati koje su još važne stavke koje mogu da dovedu do popularnosti vaše facebook stranice, a u kojima vam mi možemo pomoći.

1. Vaša profilna a pogotovo cover slika su prve stvari koju vaši posetioci vide. Trebate stvoriti takvu sliku koja će posetiocima odmah dati uvid u posao kojim se bavite, ali isto tako i ostaviti jak utisak na njih. Ukoliko prepustite održavanje facebook stranice nama mi ćemo umesto Vas, sa vrhunskim timom grafičkih dizajnera redovno praviti nove kako profilne tako i cover slike koje će privlačiti pažnju.

2. Vreme posta/objava

Svi naši korisnici usluga rekli su nam da su svoje objave vršili u trenucima kada su imali najviše slobodnog vremena.  I to je logično sa njihove strane gledišta – ali ako hoćete uspeh to nije dovoljno. Postoje razni grafikoni koji pokazuju kada treba da postavljate postove, kojim danima su vaši korisnici najaktivniji. Sve ovo ali i mnoge drugi stvari rešićete tako što ćete održavanje facebook stranice prepustiti baš nama.

Uključivanje novih tehnologija u poslovanje je ulaganje u budućnost. Priključite nam se u cilju razvijanja modernog poslovanja

Back to top