Kada pokrećete posao morate uzeti u obzir veliki broj stvari, a u tim momentima facebook stranica Vam deluje kao jedna trivijalna stvar. Ali ne bi trebalo da bude.

Sa preko 700 miliona aktivnih korisnika, Facebook i Instagram predstavljaju idealno mesto na kom možete doći do velikog broja potencijalnih kupaca. Činjenica da dovodi do rasta preduzeća i većeg broja korisnika samo dovodi do velike popularnosti ovih društvenih mreža. Jedan od najvažnijih razloga zašto bi ste trebali biti na facebook-u je zato što je Vaša konkurencija već tamo. U današnjem poslovanju ukoliko zaostajete za konkurencijom teško da će te opstati.

Na ovaj način saznaćete dosta o vašim potencijalnim korisnicima. Za razliku od drugih marketinških alata društvene mreže su je skoro besplatne. Jedino što morate plaćati jesu reklame, ali samo ako hoćete. Glavna stvar je da ne morate da brinete o potencijalnim kupcima, oni su već tu.

Kroz komentare ili poruke dobijate direktne povratne informacije o tome šta vaši korisnici žele. Ljudi koje prate vašu stranicu su tu zato što to žele. Društvene mreže Vam pružaju mogućnost da stvorite sliku o vašem preduzeću. Putem njih možete stupiti u direktnu komunikaciju koju ne biste mogli putem TV-a ili radija. Zato predlažemo da izradu i vođenje vaših društvenih mreža prepustite našem stručnom timu koji ima bogato marketinško iskustvo.Vaše prisustvo na društvenim mrežama nije uslovljeno samo prisustvom na stranici. Na njima možete voditi i promotivne ( reklamne ) kampanje. Na osnovu vašeg budžeta naš tim će odraditi grafički dizajn reklame i pratiti ostvarene rezultate.

"Napravite i oni će doći - funkcioniše samo u filmovima. Društvene mreže kažu - napravite, negujte, zainteresujte ih i onda će oni možda doći i ostati."

Seth Godin